Előfizetői tartalom

Újabb pofon a részvényalapoknak

Portfolio
A szerdán zárult hét során friss pénzek érkeztek a feltörekvő piaci részvényalapokba, ezzel egy négy hete tartó kiáramlási sorozat szakadt meg. Összesen 573 millió dollárnyi tőke áramlott a feltörekvő részvényalapokba, szemben az előző heti 2,1 milliárd dolláros kivonással, ami az idei év legnagyobb tőkekiáramlását jelentette. A hazánkat is magába foglaló CEEMEA régió esetében immár 13 hete tőkekivonás figyelhető meg. A feltörekvő piaci kötvényalapok ismét tőkebeáramlással zárták a hetet, melynek mértéke messze meghaladta az 52 hetes átlagot.

A feltörekvő piaci részvényalapok esetében a szerdán zárult hét során ismét tőkebeáramlás volt tapasztalható, ezzel egy négy hetes kiáramlási sorozat ért véget. Összesen 573 millió dollár friss tőke érkezett a feltörekvő alapokba, ami azért is örömteli, mert az április 24-én zárult hét során rekordméretű, 2,1 milliárd dolláros kiáramlás következett be....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés