Előfizetői tartalom

Megugrott a Credit Suisse nyeresége

Portfolio
1,30 milliárd svájci frank nettó nyereséggel zárta az év első negyedét a Credit Suisse, ami sokkal jobb az egy évvel korábbinál és valamivel felülmúlja a Bloomberg elemzői konszenzusában szereplő 1,27 milliárd frankot is. Svájc második legnagyobb bankjánál a javulást az okozta, hogy a tavalyi egyszeri veszteségek nem ismétlődtek meg.

Hasonló témákról is szó esik a Portfolio.hu május 8-ai hitelezési konferenciáján. Regisztráljon Ön is! Egy évvel ezelőtt 44 millió frankot kerestek a bank tulajdonosai, ezúttal azonban nem jelentkeztek az akkori, saját kötelezettségállományhoz kapcsolódó negatív átértékelődések és bónuszkifizetések, így sokkal jobb, 1,3 milliárd frank lett a nettó eredmény. A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés