Előfizetői tartalom

Befektetésekre fókuszáló új üzletág a Biggeorge’s-nál

Portfolio
X-Ventures néven új kockázati tőkebefektetés üzletágat hozott létre a Biggeorge's-NV: a Jeremie-forrásokon keresztül ezen a piacon már eddig is jelen lévő csoport célja, hogy az új név alatt összehangolja az X-Ventures Alpha és X-Ventures Beta alapkezelőinek tevékenységét, valamint tágítsa a befektetések fókuszát. A csoport kiemelt célja a kezdő (start-up) cégeken kívül a növekedési stádiumban lévő vállalkozások, az informatika, biotechnológia mellett pedig a hagyományos iparágak felé nyitás - áll a cég közleményében.

A Biggeorge's NV Csoporton belül összehangolják a kockázati tőkebefektetéseket: a start-upokra koncentráló Jeremie 1 nyertes X-Ventures Alpha Zrt. - korábbi nevén Biggeorge's-NV Equity Zrt. - és a növekedési cégekbe fektető Jeremie 2 nyertes X-Ventures Beta Zrt. -, korábbi X-tech Capital Zrt. - alapkezelők mostantól egy új "brand"; azaz az X-Ventures név alatt működnek. Nem csak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés