Előfizetői tartalom

A helyes bankmentésre figyelmeztet Németország

Portfolio
Figyelembe kell venni a tulajdonosok és hitelezők felelősségi hierarchiáját a bankok megmentése során akkor is, amikor a közvetlen európai feltőkésítés lehetőségének terveit készíti elő az eurózóna - figyelmeztetett a német pénzügyminisztérium a Bloomberg szerint. A Wirstschaftswochénak nyilatkozva a pénzügyminiszter azt mondta: Ciprus minta lehet Európa számára a bankmentések esetében.

Hasonló témák is terítékre kerülnek a Portfolio.hu hitelezési konferenciáján. Regisztráljon Ön is! A bankmentések során minden esetben figyelembe kell venni a felelősségi sorrendet, ami a részvényesekkel kezdődik - hívta fel a figyelmet a német pénzügyminisztérium áprilisi jelentésében. Az állandó európai válságkezelő alapnak, az ESM-nek a jövőben is alapvető...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés