Előfizetői tartalom

Kiírták a Jeremie III-at - Négy alapkezelő örülhet a végén

Portfolio
Meg sem száradt a második körös pályázati körös szerződéseket a tinta, máris kiírták a Jeremie kockázati tőke forrásokra a harmadik pályázatot. A 2009-es 48 milliárd, valamint a 2012-es 41 milliárd forint után most 17 milliárd forint kerülhet ki innovatív cégekhez a többéves befektetési periódus végeztével. A hír meglepetésként nem érkezett, már hónapok óta azt rebesgették a piacon, hogy jöhet a Jeremie III., amivel újfent esélyt kaphatnak a tavaly októberben vesztes alapkezelők. A nagy kérdés, hogy a magyar piac mennyire bírja el a dinamikusan bővülő szektort, egyáltalán lesz-e elegendő befektetési lehetőség, főleg ilyen gazdasági környezetben.

Már hónapok óta rebesgették, hogy a 2012 októberében lezárult Jeremie II. pályázatokat követően indulhat a III. kör is, vagyis újabb visszatérítendő összegek kerülhetnek az innovatív kkv szektorba, a sejtések pedig tegnap beigazolódtak, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség honlapján közzétették az új pályázati kiírást. Az Új Széchenyi Kockázati Tőkeprogram keretében...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés