Előfizetői tartalom

Bevásárol a Credit Suisse Európában

Portfolio
A legnagyobb svájci vagyonkezelők között emlegetett Credit Suisse közzétette, hogy a Morgan Stanley EMEA régiós privát banki üzletágait megvásárolja. A tranzakció pontos összege nem ismert, annyit lehet tudni, hogy összességében a Morgan Stanley a régióban 13 milliárd dolláros vagyont kezelt, az üzletágakat pedig teljes egészében beolvasztják a Credit Suisse-be. A várhatóan az év második felében lezáruló adásvétellel a bank javítja a növekedési kilátásait a stratégiai fontosságú piacain, és olyan feltörekvő piacokon is tudja a jelenlétét növelni, amelyek magas növekedéssel kecsegtetnek - írja a Reuters.

Az egyik legnagyobb svájci székhelyű privát bank, a Credit Suisse bejelentette, hogy meg nem nevezett összegért megvásárolja a Morgan Stanley EMEA (Európa, Közel-Kelet, Afrika) régiós vagyonkezelési üzletágait. Jelenleg több mint 13 milliárd dolláros vagyont kezel az üzletág, az angliai, olasz és dubaji központok vezetésével főként a nemzetközi és európai privát banki...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés