Előfizetői tartalom

Zsákolja a részvényeket a holland privát bank

Portfolio
A több mint 200 milliárd dolláros vagyont kezelő holland privát bank, az ABN Amro második negyedévre vonatkozó befektetési ajánlásában 40%-ról 44%-ra emelete a részvénykitettséget, ilyen magas szintekre 2009 óta egyszer sem volt példa. A bank azért olyan optimista a részvénypiacokat illetően, mivel a tőkeáramlás a részvénypiacra töretlen, a befektetőket pedig az Európából érkező rossz hírek sem tudják eltántorítani. Amennyiben a makrogazdasági adatok sem mutatnak teljesítményhanyatlást, akkor a részvények felhalmozása folytatódhat és az esetleges korrekciót is vásárlásra érdemes fordítani - írja a Bloomberg.

A holland ABN Amro bank vagyonkezelési divíziója a napokban új ajánlást fogalmazott meg, ezek szerint a részvénykitettséget olyan magasra emeleték, amelyre 2009 óta nem volt példa. A 211 milliárd dolláros vagyont kezelő privát banki üzletág a második negyedévre szóló befektetési ajánlásában a részvények arányát 40%-ról 44%-ra emelete, miközben a kötvények részaránya...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés