Előfizetői tartalom

Dubajban nyitott irodát a hercegi privát bank

Portfolio
Bő fél évvel ezelőtt alapította meg a liechtensteini hercegi család saját privát bankja, az LGT a közel-keleti leánycégét, az első iroda megnyitására a napokban került sor, ami azt jelenti, hogy a munka érdemi része elkezdődhet. A cég nagy energiát fordít arra, hogy erős régiós bázis építsen ki Dubaj központtal, hiszen a térség növekedési kilátásai a privát banki piacon magasan átlag felettiek - írja a Gulf News. Az LGT a magyarok számára azért is lehet ismerős, mivel a Brokernet vagyonkezelőjében, a Quantis IM-ben vett részesedést közel egy éve.

A liechtensteini hercegi család saját privát bankja, az LGT a többi riválisához hasonlóan a feltörekvő piacokon keres növekedési lehetőségeket, 2012 nyarán alapították meg az LGT Middle East céget, amelynek fő feladata a régió kiszolgálása volt. Először még úgy volt, hogy a működést várhatóan 2012 negyedik negyedévében elkezdhetik, a felügyeleti engedélyek birtokában...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés