Előfizetői tartalom

Új magyar gyorsétterem-hálózat indul tőkebefektetéssel

Portfolio
A hazai Thermotechnika csoport 30 éve van a piacon, a vendéglátóipari berendezések területén regionális középvállalattá váló cég már 1,5 éve tervezi egy étteremlánc megnyitását. Az állami Széchenyi Tőkebefektetési Alap látott fantáziát az ötletben, a BITE bakery café elindításához 49 millió forintos tőkét nyújtanak. Az első budapesti üzlet megnyitására holnap kerül sor, a friss alapanyagokból készülő perecekkel és tekercsekkel egy teljesen új gyorséttermi szegmens meghonosítását tűzték ki célul.

Egy új magyar bakery café hálózatot kíván kialakítani és elindítani a magyar Thermotechnika csoport leányvállalata, a Crown Foods Kft. a Széchenyi Tőkebefektetési Alap (SZTA) partnerségével. A cégcsoport vendéglátóipari berendezések és hűtők gyártására, forgalmazására és szervizelésére szakosodva nőtt regionális középvállalattá az elmúlt 30 év során. A BITE...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés