Előfizetői tartalom

Megugrott a magántőke óriás profitja

Portfolio
A világ egyik legnagyobb, tőzsdén is forgó magántőke alapkezelője, a KKR tegnap tette közzé a negyedik negyedévre vonatkozó jelentését, amelyből vegyes kép rajzolódott ki. A cég adózott eredménye jelentősen nőtt, köszönhetően a társaság portfóliójába tartozó befektetések teljesítményének, viszont a díjbevételek visszaestek, a személyi kiadások pedig jelentősen emelkedtek. A tegnapi kereskedésben nagy mozgások voltak a papírban, a nap végén pedig 0,4 százalékos értékelődésre került sor, három hónapos időtávon viszont közel 25 százalékkal nőtt a részvényárfolyam - írja a MarketWatch.

Amerika egyik legnagyobb magántőke befektetője, a KKR tegnap tette közzé a negyedéves eredményeit, amelyből kedvező számokat olvashattak ki a befektetők. A hivatalos számviteli szabályok szerint a negyedéves adózott eredmény 96,7 millió dollár volt, ami közel kétszerese az egy évvel korábbi értéknek (46,1 millió dollár). A teljes évre vonatkozó eredmény 560,7 millió dollár...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés