Előfizetői tartalom

Visszavette első helyét a UBS a globális rangsorban

Portfolio
A privát banki szektor olyan megújuláson ment keresztül az elmúlt egy évben, amelyre korábban még nem került sor, minderre azért volt szükség, hogy lépést tudjanak tartani az ügyfelek globális igényeivel, az új szabályozói környezettel, és visszaépítsék a bizalmat. A változás nem ment könnyen, azonban azok a vagyonkezelők, akik képesek voltak a globális erőforrásaikat összekötni a helyi termékismerettel, azok továbbra is harcban vannak az első helyért.

Az Euromoney 2004 óta minden évben közzéteszi a privát banki felmérését, amelyben nagyobb hangsúlyt kap a számszerű adatok mellett a szektor általános véleménye a többi szolgáltatóról. A 2013-as évben már publikálták az eredményeket, a globális rangsorban sikerült a UBS-nek visszavennie az első helyét, ami azt jelenti, hogy le tudták győzni legfőbb riválisukat, a Credit...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés