Előfizetői tartalom

Szimulációs szoftvercégbe fektet Csehországban a Riverside

Portfolio
Hosszú hallgatás után ma jelentette be a Riverside globális magántőke társaság, hogy felvásárolta a cseh Bohemia Interactive Simulationst, amely a szimulációs szoftverpiacon komoly szerepet tölt be, több fejlett piaci ország haderőinek nyújt támogatást, így például az amerikai hadseregnek is. A piacvezető cég nemzetközi terjeszkedése részeként nemrég nyitott irodát Lengyelországban, a Magyarországon is potenciális lehetőségeket kereső Riverside pedig úgy találta, hogy érdemes tulajdonossá válnia.

A Riverside globális magántőke társaság felvásárolta a cseh Bohemia Interactive Simulations s.r.o (Bohemia) vállalatot. A Bohemia hadászati kiképzőszoftverek mellett katasztrófavédelmi, speciális mentési és életvédelmi feladatok hatékony megvalósítását segítő szoftvereket értékesít többek között az USA, az Egyesült Királyság és Ausztrália haderőinek. A cég legfontosabb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés