Előfizetői tartalom

A kereslet hiánya fáj legjobban a kkv- szektornak

Portfolio
Mérsékelt javulás tapasztalható a vállalatok következő egy évre vonatkozó várakozásaiban, ami elsősorban az emelkedő forráskeresletnek, az erősödő beruházási aktivitásnak köszönhető - derül ki az MFB 2012. őszi felméréséből. Utóbbival kapcsolatban azonban a vállalati szektort erős kettősség jellemzi: a határozott fejlesztési tervekkel rendelkező és a beruházásokat biztosan halasztó vállalkozások aránya egyaránt emelkedett. A vállalatok 1% alatti növekedéssel és 6%-os inflációval számolnak.

Hasonló témákról is szó fog esni 2012. december 18-án Debrecenben a Portfolio.hu - BMW KKV Roadshow-ján. Érvényesíthetetlen árnövekedés A felmérésben szereplő vállalatok makrogazdasági várakozásai nem változtak a fél évvel ezelőttihez képest, a következő 12 hónap során alacsony gazdasági növekedéssel (átlagosan 0,8%-os bővüléssel) és magas (6%) inflációval...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés