FONTOS Kiderült, hogyan teljesített az energiakrízisből kilábaló magyar energiaszektor
 
Előfizetői tartalom

Holnap lesz a biztosítók nagy napja - Melyik nyeri a kampányt?

Portfolio
A biztosítók ádáz küzdelméről szólhat a kedden kezdődő gépjármű-felelősségbiztosítási kampány. Mivel a szerződések 70%-ának fordulónapja még mindig év végén van, az év utolsó két hónapja továbbra is nagy jelentőséggel bír az autósok megszólításában. Bár a biztosítók január 1-től már év közben is módosíthatják majd díjaikat, azok továbbra is egy évig érvényesek. A biztosítók küzdelme várhatóan az ár felől egyre inkább más területekre helyeződik át. A kampányt valószínűleg idén is a nagy biztosítók dominálják majd, előfordulhat azonban, hogy felborul az idei Allianz, K&H, Uniqa sorrend.

Azok a biztosítók, akik tartani tudják a díjszintjüket és nem lesznek sokkal drágábbak, mint a piacon lévő legolcsóbbak, jó eséllyel meg tudják tartani az ügyfeleiket. A PBA Biztosítási Alkusznál a nagy szereplők esetében nem várnak díjcsökkentést, náluk arról szól a kampány, hogy mivel tudják megtartani a márkát választó ügyfeleiket. Ehhez különböző extra kiegészítőket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés