Előfizetői tartalom

Megszaporodtak a felvásárlások a pénzügyi szektorban

Portfolio
A PwC aktuális összesítése szerint 2012 második negyedévében jelentős mértékben emelkedett a felvásárlási tranzakciók összértéke az európai pénzügyi szolgáltatási szektorban. Az előző év azonos időszakával összevetve majdnem dupla értékben kötöttek ügyleteket az európai székhellyel rendelkező, pénzügyi ágazatban tevékenykedő cégek, de az előző negyedévhez képest is közel egyharmados növekedés mutatható ki - derül ki a PwC kontinentális elemzéséből, melynek fókuszában ezúttal Közép-Kelet-Európa áll.

Két év folyamatos csökkenés után végre nőtt az M&A üzletkötések száma Európában "A viszonylag alacsony banki penetráció és a különösen hosszú távon még mindig magasabb növekedési lehetőségek miatt régiónk bizonyos országai továbbra is a befektetői érdeklődés középpontjában vannak. Nagy belső piacának és növekvő gazdaságának köszönhetően az éllovas...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés