Előfizetői tartalom

Még olcsóbb lehet a kötelező biztosítás, de kevesebben válthatnak

Portfolio
A Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetségének (FBAMSZ) várakozása szerint az október 30-án meghirdetendő kgfb-díjak átlagosan 4-5 százalékkal kerülhetnek a tavalyi szint alá, ugyanakkor a biztosítót váltók száma az idei évben várhatóan már a harmadát sem fogja elérni a három évvel ezelőtt tapasztalt másfélmilliós értéknek.

A kárstatisztikák kedvező alakulása és a folytatódó éles piaci verseny miatt egyes szegmensekben idén is folytatódhat a köteleződíjak esése, de az átlagos díjcsökkenés várhatóan öt százalék alatt marad az idén - ad előrejelzést Papp Lajos, a FBAMSZ elnöke. - A váltók száma idén jó eséllyel nem éri el a félmilliós értéket sem. Ennek oka egyrészt az, hogy aki tehette...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés