Előfizetői tartalom

Jól teljesít a Riverside hazai befektetése

Portfolio
A magyar Diatront a Riverside magántőke társaság 2006-ban vásárolta meg, azóta a cég dinamikusan bővült tovább, erre az évre vonatkozóan például 33 százalékos forgalomnövekedést várnak el. A cég hematológiai és klinikai kémiai analizátorokat fejleszt, gyárt és értékesít, nemrég kapta meg több terméke számára is az engedélyeket Amerikában, ahol nagy növekedésre van kilátás. A Diatron 145 hazai alkalmazottal dolgozik, termékeit 110 országban értékesítik.

A Riverside magántőke társaság eddigi egyetlen magyarországi befektetése a Diatron, amely hematológiai és klinikai kémiai analizátorokat fejleszt, gyárt és értékesít. Az 1989-ben alapított céget 2006-ban vásárolta meg a Riverside, amelynek a mai napig erősek a magyar gyökerei, hiszen 145 magyar alkalmazottat foglalkoztatnak, a berendezésekhez szükséges alkatrészek 70 százalékát...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés