Előfizetői tartalom

Érdekes részletek a Brokernet-ügyről - "Az egész ország kudarca"

"Erre nem számítottam" - mondták többen is a Portfolio.hu-nak a Brokernet legújabb, tulajdonosi szakításhoz vezető kálváriájáról. Olyan vezérigazgatókkal és biztosítási vezetőkkel is beszélgettünk, akiket a legutóbb nem szólaltattunk meg, most azonban elárulták: a cég biztosítási piacon betöltött szerepét több szempontból is visszásnak, de legalábbis ellentmondásosnak tartják. Elkezdtek terjedni olyan elméletek is, amelyek csak egy műbalhénak tekintik Kósa Erikáék és Kostevc Péterék konfliktusát, ugyanakkor többen is úgy vélték, "a Brokernet kudarca az egész ország kudarca".

Hasonló témákkal foglalkozik a Portfolio.hu 2012. október 30-án megrendezésre kerülő Öngondoskodás 2012 konferenciája. A bankok, biztosítók, alapkezelők és pénztárak részvételével zajló konferencián a hosszú távú megtakarítások piacának aktuális folyamatait tekintjük át. Részletes elemzésünk a magyar életbiztosítási piac jelenlegi helyzetéről:Kapcsolódó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés