Előfizetői tartalom

Reagált az AXA a PSZÁF büntetésére

Portfolio
A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) 2012. szeptember 17-ei határozatában egy jogértelmezési kérdésből adódóan egy korábbi időszakra vonatkozóan kötelezte a magyarországi AXA Bankot, hogy az ügyfelek részére közel 44 millió forintot fizessen vissza, s további 5, illetve 1 millió forint bírságot rótt ki a társaságra. A bank közleményében tudomásul vette a vizsgálat megállapításait és kártalanítja az ügyfeleket.

Kapcsolódó cikkünk2012.09.17Törvénytelenség az AXA Banknál - Előtörlesztési díjakat kell visszafizetnie"A Bank a jogszabály módosítást követően már 2011 januárjában jogértelmezési állásfoglalást kezdeményezett a Felügyeletnél. A Felügyelet állásfoglalásnak kézhezvételét követően (2011. július), az AXA Bank haladéktalanul megváltoztatta a korábbi gyakorlatát...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés