Előfizetői tartalom

IMF-lista: szó sem volt a nyugdíjak csökkentéséről

Portfolio
A magyar szakszervezetek korábban kétszer is találkoztak a nemzetközi szervezetekkel, amikor Budapesten jártak a delegációk, és sejtéseik szerint a kiszivárgott IMF-lista abszolút nem áll összhangban a valósággal - fejtette ki a HírTV csütörtök esti műsorában Pataky Péter. A Magyar Szakszervezetek Országos Szövetségének elnöke beszélt a Dunaferrnél idén tervezett 800 fős leépítésről is. Ennek kapcsán arra figyelmeztetett: a vállalat bedőlése a város és a környékének a halálát is jelentené. Közben a vasmű szakszervezetei újabb levelet kaptak a társaság vezetésétől.

Nyugdíjcsökkentést nem kértek Orbán Viktor miniszterelnök kedden a LIGA Szakszervezetek vezetésével folytatott megbeszélést, mely után arra kérte a szakszervezeteket, hogy kövessék nyomon az IMF/EU-tárgyalások alakulását, és jelezzék, melyek azok a feltételek, amelyeket még elfogadhatónak tartanak, és melyek azok, amelyeket nem. Pataky Péter, a tévécsatorna csütörtök...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés