Előfizetői tartalom

A "világ legjobb orvosaival" szerződött a CIG Pannónia

Portfolio
Felveszi a kínálatába az egészségbiztosításokat a CIG Pannónia - jelentették be a társaság csütörtöki sajtótájékoztatóján. A biztosító egyelőre kizárólag külföldi kezelést nyújtó szolgáltatásfinanszírozást vezet be, amelyben partnere a világszerte 53 ezer (a szakma által legjobbnak tartott) orvost tömörítő amerikai Best Doctors hálózat lesz. A hazai egészségbiztosítási piac múltbeli és jelenlegi szerény eredményei miatt egyelőre nehéz megítélni a háromféle új terméknek a CIG Pannónia eredményességére gyakorolt potenciális hatását, és az egészségbiztosítással kapcsolatos pénzügyi terveit sem közölte a biztosító. Részvénypiaci szempontból ezért a korábbi termékek bevezetéséhez hasonlóan semlegesnek tekinthető a bejelentés.

Az egészségbiztosítási piacra történő belépésben fontos tényező volt a biztosító számára, hogy év eleje óta adó- és járulékmentesen köthetik ezeket a munkáltatók munkavállalóik számára - mondta Horváth Béla, a CIG Pannónia igazgatóságának elnöke. Véleménye szerint a magyar egészségügyi biztosítások piaca díjbevételek tekintetében potenciálisan 400 milliárd...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés