Előfizetői tartalom

A szupergazdagok legszívesebben részvényt vennének

Portfolio
A vagyonos ügyfelek természetszerűleg pesszimisták a gazdasági környezetet, a választásokat és az adórendszert illetően Amerikában, azonban ennek ellenére egy friss felmérés alapján a többségűk növelni kívánja a részvénybefektetéseinek arányát a saját portfólión belül. A Spectrem Group szerint a legvagyonosabb réteg a következő 12 hónapban aktív vásárlóként fog megjelenni a részvénypiacon, sőt az összes eszközosztály közül a részvényeket fogják a leginkább keresni - írja a CNBC.

A Spectrem Group felmérését a legalább 25 millió dolláros likvid vagyonnal rendelkező (a saját lakóingatlant nem számítva) ügyfelek körében végezte el, ebből pedig az derül ki, hogy a válaszadók 62 százaléka növelni fogja a kitettségét. A rivális termékeket illetően, 38 százalék a hosszú kötvényeket, 26 százalék a fedezeti alapokat, míg 19 százalék a rövid kötvényeket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés