Előfizetői tartalom

Jövőre reklámozhatnák magukat a hedge fundok

Portfolio
Komoly változásokat hozhat a hedge fund szektorban, ha a hedge fundok és magántőke alapok számára lehetőség nyílik reklámozásra Amerikában. A felügyelet javaslata egyik oldalról segítene az alapoknak a tőkegyűjtésben a gazdag magánbefektetők könnyebb elérését lehetővé téve, a javaslatot ellenzők szerint viszont kevésbé képzett befektetőket csalogatna a rendkívül kockázatos befektetési területre, akik megégethetik magukat - írja a MarketWatch.

Nagy változások készülnek a hedge fund világban. Az amerikai tőzsde felügyelet (SEC) ugyanis a hedge fundok és magántőke alapok számára engedélyezné a reklámozást, amely mellett sokak szerint egyúttal megnyitná az utat a kisbefektetők előtt, hogy hedge fundokba fektethessenek. A SEC azonban hangsúlyozza, a reklámozás esetleges engedélyezésével (ami a várakozások szerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés