Előfizetői tartalom

Szeptemberig lehet jelentkezni az új Jeremie programra

Portfolio
Az európai uniós források egyik fontos részét képezi a Jeremie-program, amelyben legfőképpen visszatérítendő támogatások kaptak helyet. A kkv szektor számára alternatív finanszírozási forrást biztosít a programon belüli Kockázati Tőkeprogram, az új pályázati kiírás megtörtént, az első információk szerint pedig a pályázatok benyújtási határideje 2012. július végén járt volna le. Egy friss közlemény szerint viszont módosították a beadványi határidőt, másfél hónappal több idejük lesz az alapkezelőknek, hiszen az új határidő 2012. szeptember 14.

A Magyar Vállalkozásfinanszírozási Zrt. júniusban tette közzé hosszú, több hónapos várakozás után, hogy megnyílik az új pályázati program, az alapkezelők összességében 28,5 milliárd forintra pályázhatnak, ebből 22,5 milliárd forint növekedési tőkeként, míg 6 milliárd forint magvető tőkeként. Összességében 10 alapkezelő juthat ilyen módon forráshoz, és mivel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés