FONTOS Amerikába utazik Orbán Viktor
 
Előfizetői tartalom

Intézkedéseket jelentett be a Credit Suisse - Ugrik az árfolyam

Portfolio
3 milliárd svájci frankos költségcsökkentési és 8,7 milliárdos tőkeemelési intézkedéseket jelentett be a Credit Suisse, emellett a vártnál előbb közölte második negyedéves eredményét is. A bankóriás az intézkedésekkel a svájci jegybank múlt havi felszólítására is reagál, amelyben sürgős tőkeemelést sürgettek nála. A társaság árfolyama 5,5%-ot emelkedett a bejelentésekre.

A Credit Suisse közölte, hogy második negyedéves nettó eredménye az egy évvel korábbi 768 millió frankról 788 millió frankra emelkedett. Ennek ellenére a bank a korábban tervezett 2 milliárd franknál nagyobb, 3 milliárd frankos költségcsökkentést ütemez be. Brady Dougan vezérigazgató ma úgy nyilatkozott: a bejelentett intézkedések eloszlathatnak minden kételyt, amelyet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés