Előfizetői tartalom

Magántőke óriás veti meg a lábát Ázsiában

Portfolio
Az európai magántőke óriás, a Permira az egyik TMT iparágra specializálódott partnerét Londonból Ázsiába küldi, mivel egyre növekvő érdeklődést lát a cég ebben a régióban. A Permirának négy partnere van a TMT iparágban, közülük Robin Bell-Jones kerül ki Hongkongba. A Permira bejelentése mindössze hat hónappal azután jött, amikor megállapodást kötött az állami tulajdonban lévő Kínai Fejlesztési Bankkal, hogy a kínai és külföldi magántőke befektetések támogatásáért összefognak - írja a Reuters.

A befektetők számára egyértelműen felértékelődik az ázsiai régió, sok magántőke óriás az utóbbi években nyitott a térség felé. A helyi piacokon a növekedés korlátozott, viszont Ázsiában nagyon sok lehetőség van, pontosan ezért a magántőke befektetők is abban érdekeltek, hogy a portfóliójukat helyi cégekkel bővítsék. Minden esélyük megvan erre, hiszen a szaktudás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés