Előfizetői tartalom

Autóipari beszállítót vásároltak fel hazai magánbefektetők

Portfolio
A hazai M&A piacon alapvetően a közepes méretű cégek iránt van kereslet, az aktivitás nagyobb részben a 10 millió euró alatti tranzakcióknál tapasztalható, sok esetben éppen azért, mert hazai vevő van a piacon. Ebbe a sorba illik bele az ARRK Hungary Kft. autóipari beszállító cég tranzakciója is, amit a japán ARRK Corporation-től vásárolt meg a magyar CEPEI befektetői csoport.

A magyar cégértékesítési piacon újabb sikeres tranzakcióról kaphattunk hírt, a KBC Securities bejelentette, hogy a részvételükkel cserélt gazdát az ARRK Hungary Kft. autóipari beszállító. A japán cég hazai magánbefektetők érdekeltségébe tartozó cégnek adta el a társaságot. A KBC Secutities corporate finance üzletágának vezetője, Herczku György szerint a japán ARRK...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés