Előfizetői tartalom

Nagyon érdeklődnek az orosz internetes cégek iránt

Portfolio
Egyre több külföldi kockázati tőke befektető lép be az orosz elektronikus kereskedelmi piacra, köszönhetően annak, hogy számos tanulmány bizonyítja, hihetetlen növekedés előtt áll ez a piac. A megnövekedett érdeklődés azért sem lehet meglepő, hiszen az orosz piacon több olyan cég is van az e-kereskedelemben, amelyek már Európa legnagyobbjai közé tartoznak, vagy éveken belül azzá válhatnak - írja a Financial Times. A legújabb tranzakcióra a B2B-Center esetében került sor, Oroszország legnagyobb online beszerző cégébe 45 millió dollárért vásárolt kisebbségi részesedést egy kockázati tőke befektetőkből álló csoport.

Hasonló témákról is szó esik a Portfolio.hu és a HVCA június 7-ei CEE Private Equity and Corporate Finance Conference 2012 című konferenciáján. Már csak négy nap! Az utolsó helyek még kiadók! A piac őrületes sebességgel növekszik, a 2011. szeptemberi adatok szerint 50,8 millió regisztrált internet felhasználó volt Oroszországban, ezzel pedig megelőzte a korábban vezető...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés