Előfizetői tartalom

Felvásárlás helyett a cégek kivárnak

Portfolio
A sokak által várt fellendülés a globális M&A piacon még várat magára az RW Baird vagyonkezelő cég legfrissebb, 2012. áprilisi jelentése szerint. Európa megint kiemelkedett a régiók közül, köszönhetően a nagyobb, egy milliárd dollár feletti tranzakcióknak, azonban összességében az M&A piac még mindig nem tudott magára találni. A havi rendszerességgel megjelentetett elemzés szerint áprilisban a globális M&A tranzakciók értéke 5,4 százalékkal maradt el az egy évvel korábbi értéktől, miközben a közepes méretű tranzakciók az év első négy hónapjában 19,4 százalékkal csökkentek dollárban számolva - írja az Investment Europe.

Hasonló témákról is szó esik a Portfolio.hu és a HVCA június 7-ei CEE Private Equity and Corporate Finance Conference 2012 című konferenciáján. Regisztráljon Ön is a rendezvényre! Az európai piac az első negyedévben a nagyobb tranzakcióknak hála felülteljesítette a piacot, az RW Baird statisztikái szerint pedig ez a jó széria áprilisra is átragadt. Igaz a tranzakciók száma...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés