Előfizetői tartalom

Design betonban látott fantáziát a Docler

Portfolio
A 2011-ben alapított Docler Investments kockázati tőke társaság legújabb befektetését is megtalálta, 240 millió forintot fektetnek be az Ivanka Factory Zrt.-be. A családi vállalkozás fókuszában a design beton áll, a Docler a piacépítési törekvéseiket akarja ezzel a tőkével segíteni. Az Ivanka minőségi termékei iránt egyre nagyobb a kereslet külföldön is, viszont a nemzetközi sikerhez elengedhetetlen a nagyüzemi sorozatgyártást beindítása.

Hasonló témákról is szó esik a Portfolio.hu és a HVCA június 7-ei CEE Private Equity and Corporate Finance Conference 2012 című konferenciáján. Az utolsó helyek még kiadók! Regisztráljon Ön is a rendezvényre! A Docler Investments kisebbségi részesedést szerzett 240 millió forintos befektetéséért cserébe az Ivanka Factory Zrt.-ben. A design betonnal foglalkozó családi vállalkozásban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés