Előfizetői tartalom

Elbizonytalanította a cégeket az európai adósságválság

Portfolio
A Dealogic legfrissebb adatai szerint az év eleje óta az M&A tranzakciók értéke összesítve 917,5 milliárd dollárt ért el, ami egy éves összehasonlításban 21 százalékos zuhanásnak felel meg. Hasonlóan kedvezőtlen a kép, ha a nagyobb, 1 milliárd dollár feletti tranzakciókat nézzük, hiszen ezek értéke 537,1 milliárd dollár volt, aminél alacsonyabbra 2004 óta nem volt példa. A nagyobb tranzakcióknál a volumen is visszaesett, éves szinten 25 százalékkal - írja a Financial News.

Hasonló témákról is szó esik a Portfolio.hu és a HVCA június 7-ei CEE Private Equity and Corporate Finance Conference 2012 című konferenciáján. Regisztráljon Ön is a rendezvényre! Régiós szinten meglehetősen nagyok az eltérések, az amerikai piac volt a leginkább lemaradó, ahol az 1 milliárd dollár feletti tranzakciók értéküket tekintve 34 százalékkal estek vissza. Külön...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés