Előfizetői tartalom

Vadlesen a befektetési óriások

Portfolio
A vagyonkezelési piac nagyon aktív volt 2011-ben, az M&A tranzakciókat illetően több nagyobb cég is akvizíciókkal növelte részesedését, a szakértők szerint a kedvező trend 2012-ben is fennmaradhat. Főként az év második felében lehet arra számítani, hogy a tranzakciók megszaporodnak, egy friss elemzés szerint különösen aktív lesz az Egyesült Királyság, ha M&A tranzakciókról van szó - írja a Financial Times.

Hasonló témákról is szó esik a Portfolio.hu és a HVCA június 7-ei CEE Private Equity and Corporate Finance Conference 2012 című konferenciáján. Regisztráljon Ön is a rendezvényre! A PriceWaterhouseCooper szakértői szerint az európai M&A piac zászlóshajójának tekinthető az Egyesült Királyság, ugyanis a tranzakciók összértékét tekintve közel 50 százalékos részesedésük...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés