Előfizetői tartalom

Elektronikus kereskedő cégbe szállt be az iEurope

Portfolio
Délkelet-Európában fektet be az iEurope Capital, a Groupon üzleti modellje szerint működő KupiMe-ben jelentős tőkebefektetést hajt végre a kockázati tőke társaság. Az elektronikus kereskedelemben tevékenykedő cég legfőbb előnye, hogy a kereskedők kedvezményes áron tudják az eladásaikat növelni, míg a felhasználók a közösségi hálózataikat felhasználva juthatnak hozzá az akciós áru termékekhez és szolgáltatásokhoz. Az iEurope már magyar befektetéssel is rendelkezik, korábban a Vaterába szálltak be befektetőként.

Hasonló témákról is szó esik a Portfolio.hu és a HVCA június 7-ei CEE Private Equity and Corporate Finance Conference 2012 című konferenciáján. Regisztráljon Ön is a rendezvényre! Az iEurope társalapítója és partnere, Czirják László szerint az elektronikus kereskedelemben nagyon nagy növekedési potenciál van Délkelet-Európában, hasonló folyamatoknak lehetünk majd szemtanúi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés