Előfizetői tartalom

Mi lesz a bedőlt hitelekkel?

Portfolio
A nagy kereskedelmi bankoknál lévő lakossági bedőlt fedezetlen hitelek a jövőben is "természetes" alapot jelenthetnek a további növekedésre a követelésvásárlók számára. Az igazi kitörési pontot azonban a jelzáloghitelek megvásárlása jelentené számukra, ezt azonban egyelőre több tényező is hátráltatja - véli Kiss Ádám, a Díjbeszedő Faktorház vezérigazgatója, aki részt vesz a Portfolio.hu jövő heti Hitelezés Magyarországon c. konferenciájának egyik panelbeszélgetésében is.

Portfolio.hu: A lakossági mentőcsomagok ellenére folyamatosan nő a bankoknál lévő késedelmes hitelek állománya. A távközlési és közüzemi tartozások is gyűlnek, van tehát mit vásárolniuk. Mennyire aktívak ma a követelésvásárlók a piacon? Kiss Ádám: A követelésvásárlási piacon nagy volumenű portfóliókat - legyen az fedezetlen lakossági banki hitelállomány...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés