Előfizetői tartalom

Nincs nagy tülekedés a vagyonkezelő óriás iránt

Portfolio
Nem sokkal az április eleji pletykát követően a Carlyle tegnap hivatalosan is megerősítette, hogy tőzsdére megy, a cég által kiadott sajtóközlemény szerint a kockázati tőketársaság 671 millió dollárhoz jutott, miután 30,5 millió részvényt értékesített (a cég 10 százalékát). A 22 dolláros kibocsátási ár a tervezett 23-25 dolláros sáv alatt maradt hajszálnyival, ami szakértők szerint azt jelzi, hogy nincs nagy kereslet a kockázati tőketársaságok iránt, a befektetők sokkal inkább olyan cégekbe szállnak be, mint például a Facebook, ha már IPO-ról van szó - írja a Reuters.

Hasonló témákról is szó esik a Portfolio.hu és a HVCA június 7-ei CEE Private Equity and Corporate Finance Conference 2012 című konferenciáján. Regisztráljon ön is a rendezvényre! A 150 milliárd dolláros vagyont kezelő amerikai kockázati tőke óriás, a Carlyle az elmúlt hetekben többször is találkozott befektetőkkel, hogy a piaci érdeklődést felmérje az IPO előtt. A cég...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés