Előfizetői tartalom

Egyre kevesebbet költenek akvizícióra a vállalatok

Portfolio
Negyedik negyedéve folyamatosan csökken a felvásárlási és fúziós aktivitás a világban, miután a vállalatvezetők inkább saját részvény vásárlásokra és termékfejlesztésekre költik készpénzállományukat - írja a Bloomberg. 2012 első negyedévében eddig 416 milliárd értékben jelentettek be felvásárlásokat vállalatok, ami 14%-os visszaesést jelent a negyedik negyedévhez viszonyítva.

Folytatódik a visszaesés a felvásárlások és a fúziók tekintetében, az első negyedévben összesen 416 milliárd dollár értékű tranzakció került bejelentésre, ami 14%-os visszaesést jelent a negyedik negyedévhez viszonyítva. Az év első három hónapjában összesen egy olyan tranzakció volt, amelynek értéke meghaladta a 10 milliárd dollárt: a Glencore 45 milliárd dolláros...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés