Előfizetői tartalom

Nyereséges a magyar Allianz, a nyugdíjpénztár maradhat

Portfolio
9,8 milliárd forintos nettó profittal és 12 milliárd forintos működési eredménnyel zárta 2011-et a hazai Allianz Biztosító. A társaság célja továbbra is, hogy csökkentse díjbevételein belül gépjármű-kitettségét. A piaci részesedés növelése helyett a hatékony és prudens működést, a versenyalapú árazás helyett pedig a kockázatalapú árazást részesíti a biztosító előnyben. Az Allianz Biztosító két vezérigazgató-helyettese, Kozek András és Horváth Andrea is meghívott panelbeszélgetője a Portfolio.hu Biztosítási Konferenciájának. Regisztráljon Ön is a március 29-ei eseményre!

Kedvezőtlen piaci körülmények A biztosítási piacon a nem-életbiztosítási üzletág bevétele elsősorban a gépjármű-biztosítási szegmensben tovább csökkent, miközben az életbiztosításokban sem történt érdemi növekedés - mondta 2011-ről Kisbenedek Péter elnök-vezérigazgató az Allianz Biztosító mai sajtótájékoztatóján. A gépjármű-biztosítások területén...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés