Előfizetői tartalom

Nem akarunk forradalmat (Interjú)

Portfolio
Kedvezőtlenül érinti a biztosítási alkuszokat is a piaci díjbevételek több területen is tapasztalható esése, magát az árversenyt mégsem tartja károsnak Papp Lajos, a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetségének újraválasztott elnöke. Az árversenyben fontos szerepet játszó online alkuszok kommunikációjával kapcsolatban azonban vannak kifogásai. Papp Lajos a vele készült interjúban úgy vélte: ha forradalmi változtatásokat hajtanának végre a közvetítői szabályozásban, az már az ügyfelek érdekeit is sértené, ezért a jutalékrendszer reformja helyett kisebb, elsősorban az alkuszok képzését érintő szigorítást javasol.

Papp Lajos meghívott panelbeszélgetője a Portfolio.hu március 29-ei Biztosítási Konferenciájának. Regisztráljon Ön is! Portfolio.hu: További három évre megválasztották a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetségének (FBAMSZ) elnökévé. Mit tekint e tisztségében a legnagyobb kihívásnak? Papp Lajos: Immár hat év áll mögöttem, így rutinos elnökként...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés