Előfizetői tartalom

3 milliárd forinttal szállt be az Accel Partners a magyar Prezibe

Portfolio
Egy nagy amerikai magántőke befektető, az Accel Partners, amely például a Facebook-ot is segítette finanszírozási oldalról, beszáll a Perzi.com-ba. A zoomoláson alapuló prezentációs eszközt kifejlesztő magyar cég 3,25 milliárd forintot kap, amely a komoly növekedési potenciállal bíró cég számára akár mérföldkövet is jelenthet.

Somlai-Fischer Ádám 2006-2008 között fejlesztette ki több társával egyetemben azt a zoomolási technikára épülő prezentációs eszközt, amely mára komoly növekedést ért el. A cég fennállásának 3 éve alatt 7 millió regisztráltnál tartanak, az innovációs prezentációs módszerben pedig egy innovatív társaságokra specializálódott amerikai befektető is felkapta a fejét....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés