Előfizetői tartalom

Eséssel indította tőzsdei pályafutását a Zynga

Portfolio
Eséssel debütált pénteken az amerikai tőzsdén az internetes játékokat fejlesztő Zynga: a társaság részvényei 5%-os mínuszban fejezték be első kereskedési napjukat a kibocsátási árhoz képest. A cég 1 milliárd dolláros elsődleges részvénykibocsátást vitt véghez, ami a Google 2004-es IPO-ja óta a legnagyobb részvénykibocsátásnak számít az internetes szektorban.

Megindult pénteken a kereskedés a Zynga részvényeivel az amerikai tőzsdén, a nagy emelkedés azonban most elmaradt, ami a technológia szektor idei IPO-i során már-már megszokottá vált. A részvénykibocsátásra 10 dolláron került sor. A papírok első kereskedési napján 9 dollár és 11,5 dollár között mozgott az árfolyam, végül a kereskedést 5%-os mínuszban, 9,5 dolláron...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés