Előfizetői tartalom

Kilenc hónapos csúcson az elsődleges részvénykibocsátások

Portfolio
Az elmúlt kilenc hónap legerősebb hete jöhet az elsődleges részvénykibocsátások tekintetében az Egyesült Államokban. A következő napokban többek között az internetes játékokat fejlesztő Zynga és a luxuscikkekeiről híres Kors Holdings is lebonyolítja elsődleges részvénykibocsátását. A ma induló héten összesen 9 cég visz véghez elsődleges részvénykibocsátást, melynek összértéke eléri a 3,8 milliárd dollárt.

Március óta a legmozgalmasabb hét jöhet az amerikai tőzsdéken az elsődleges részvénykibocsátások tekintetében - írja a Bloomberg. A következő öt napban kilenc vállalat bonyolítja le elsődleges részvénykibocsátását az Egyesült Államokban, összesen 3,8 milliárd dollár értékben. Ennél erősebb utoljára a március 7-ével kezdődő hét volt, amikor a HCA Holdings lépett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés