Előfizetői tartalom

Új helyzet, új lehetőségek (Interjú)

Portfolio
Tovább csökken a bankok vállalati hitelkínálata, de az új helyzetre lehetőségként tekint az FHB - mondta a Portfolio.hu-nak Soltész Gergő, a társaság vezérigazgató-helyettese, akit a MasterCard megmérettetésén idén "Az év ifjú bankára" címmel díjaztak. Soltész szerint nincs realitása, hogy a hitelezésből származó bevételek kiesését más termékek értékesítésével teljes mértékben kompenzálni tudják a bankok.

Portfolio.hu: A kormányzat intézkedései a közvélekedés szerint kedvezőtlenül hatnak a bankok hitelkínálatára, így a vállalati hitelezésre is. Milyen változásokra számít emiatt a szektorban, ami a vállalati hitelezést illeti? Soltész Gergő: A kereskedelmi bankok vállalati hitelkínálata csökken, alapvetően három tényező eredőjeként: az üzleti környezet romlása miatt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés