Előfizetői tartalom

14 milliárd dollárt érhet a Farmville atyja

Portfolio
Hétfőn kezdheti meg a tárgyalásokat a potenciális befektetőkkel a soron következő internetes cég, amelyik tőzsdére készül, a Zynga - írja a Reuters meg nem nevezett forrásokra hivatkozva. Az online közösségi játékokat kínáló vállalat 1 milliárd dolláros elsődleges részvénykibocsátásra készül, ami a céget 14 milliárd dollárra értékelheti.

Még idén megindulhat a kereskedés az amerikai tőzsdén a Zynga részvényeivel, ami a legnagyobb internetes elsődleges részvénykibocsátás lehet a Facebook jövőre tervezett IPO-ja előtt. Az online közösségi játékokat kínáló cég hétfőn kezdheti meg a tárgyalásokat a potenciális befektetőkkel - tudta meg a Reuters. A Zynga 1 milliárd dolláros elsődleges részvénykibocsátásra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés