Előfizetői tartalom

Agresszívan terjeszkedik a Blackstone az energiapiacon

Portfolio
A világ egyik legnagyobb magántőke befektetője, a Blackstone Group úgy döntött, hogy nem vár tovább és egy külön energiapiacra dedikált alapot hoz létre, amellyel a célja, hogy a szektor legnagyobb diverzifikált portfóliójával rendelkezzen. A Bloomberg információi szerint mindenképpen szeretnék a riválisokat, a KKR-t és az Apollo Global Managementet méret szempontjából megelőzni.

Tony James elnök egyelőre csak annyit mondott, hogy körülbelül 1 milliárd dolláros alapról van szó, a várakozások azonban belső informátorok szerint sokkal nagyobbak (legalább 3 milliárdos alapot akarnak felállítani). A Blackstone a szektorban az utóbbi években nagy versenyelőnyre tett szert, az energiaszektorban pedig most kiváló lehetőségek vannak. A statisztikák szerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés