Előfizetői tartalom

Már 5 ajánlat érkezett az AXA magántőke üzletágára

Portfolio
A francia biztosító óriás, az AXA néhány héttel ezelőtt jelentette be, hogy megválik a magántőke üzletágától, a tranzakció lebonyolításával a Credit Suisse-t bízták meg. Az AXA Private Equity összességében 28 milliárd dolláros vagyont kezelt, Európában a legnagyobb szereplőnek számít, az értékét elemzők 250-450 millió euróra teszik - írja a Reuters.

Az eladás azért is érdekes, mivel korábban az AXA folyamatosan bővítette akvizíciókkal az üzletágát. Múlt évben több tranzakciót is levezényeltek, többek között megvásárolták a Citigroup 1,7 milliárd dolláros portfólióját, a Bank of America 1,9 milliárd dolláros portfólióját, a Barclays 740 millió dolláros portfólióját, valamint többségi részesedést vásároltak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés