Előfizetői tartalom

Török Gábor: A kormány a tűzzel játszik

Portfolio
Török Gábor politológus szerint kulcsfontosságú lesz, hogy a bankok mennyire tudnak egységesen fellépni a kormányzati tervekkel szemben. A kormány támogatja, hogy a devizaadósok rögzített árfolyamon egy összegben visszafizethessék a hitelüket. Ha ezt így elfogadják, a Bankszövetség Alkotmánybírósághoz fordul - tudósít az InfoRádió.

Az egyik kulcskérdés, hogy a Magyarországon működő bankok képesek lesznek-e együttműködni, meg tud-e maradni a kohéziója ennek a speciális érdekcsoportnak - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Török Gábor a miniszterelnök hétfőn bejelentett javaslatcsomagjával kapcsolatban. A Vision Politics igazgatója kiemelte: mivel nem lesz kötelező a forinthitel nyújtása...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés