Előfizetői tartalom

Még ott van a térképen Magyarország

Portfolio
A régiónk megtartotta a vonzerejét, a befektetések és kiszállások is emelkedtek az elmúlt másfél évben, miközben friss tőke érkezett a magántőke alapokba, annak ellenére, hogy sok a nem kihelyezett forrás aránya. Negatívum, hogy igazi potenciál egyelőre csak Lengyelországban látható, nem beszélve arról, hogy növekedett a veszteséggel zárult befektetések aránya - hangzott el az Enterprise Investors mai háttérbeszélgetésén. Tüske Tamás magyarországi ország igazgató szerint folyamatosan monitorozzák a hazai piacot, és keresik az új befektetéseket. Emellett aktívan közreműködnek a Netrisk.hu termékpalettájának bővítésében, illetve az új piacokra való betörésében.

Már 122 cégbe szállt be az Enterprise Investors A régió egyik legnagyobb magántőke befektetője az Enterprise Investors, ami 1998-ig csak Lengyelországban fektetett be, azonban ezt követően már régiós szinten is aktív volt a cég, 2010. júliusban például egy magyar tranzakciót is végrehajtottak, a Netrisk.hu személyében. A közép-kelet-európai régióban 40 fős gárdával...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés