Előfizetői tartalom

Szeptember végéig nyitott a jegyzés a Day One Capitalnél

Portfolio
Szeptember 30-ig lehet jegyezni Magyarország első angyal-befektetői tőkealapjának, a Day One Kockázati Tőkealap I. befektetési jegyeit. A Straub Elek, Simó György, Molnár András és Kákosy Csaba nevével fémjelzett kockázati tőkealap elsősorban induló, hazai innováció alapú vállalkozásokba kíván fektetni, az informatika, internet, távközlés, energetika és pénzügy területén. A kockázati tőkealap-jegyek az Equilor Befektetési Zrt.-nél jegyezhetőek. A következőkben a Day One Capital sajtóközleményét tesszük közzé.

A Day One Capital kockázati tőkealapjának befektetési jegyeit szeptember végéig lehet jegyezni. Straub Elek, Simó György, Molnár András és Kákosy Csaba elsősorban olyan befektetőkre számít, akik elkötelezettek a tehetség felkarolása, az új érték létrehozása és az innováció iránt, valamint akik maguk is azt a célt tűzték ki, hogy nemzetközileg is versenyképes ötletek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés