FONTOS Interjúban próbálta menteni a menthetőt Joe Biden - Elmondta, mi vezetett a katasztrofális vitateljesítményhez
 
Előfizetői tartalom

A magántőke óriás állítólag felvásárlást tervez

Portfolio
Mindössze két éves tőzsdei forgalom után újra magánkézbe kerülhet az Emdeon, amely számlázási és egyéb szoftver-támogatást nyújt egészségügyi cégeknek. Piaci hírek szerint 3 milliárd dollárért veheti meg a Blackstone a társaságot, amely a hírre azonnal 22 százalékos emelkedéssel reagált. Szakértők szerint nem feltétlenül rossz hír a kivezetés, hiszen a társaság nem tudta maradéktalanul elérni a nyilvánossággal elérhető céljait.

A Bloomberg névtelenségbe burkolózó informátorok alapján azt írja, hogy a világ egyik legnagyobb magántőke társasága, a Blackstone Group fel akarja vásárolni az Emdeont, amely cég számlázási rendszereket és szoftver-támogatást nyújt egészségügyi intézmények számára. A hírek szerint részben hitelből valósítanák meg a kivásárlást, méghozzá több mint 3 milliárd...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés