FONTOS Interjúban próbálta menteni a menthetőt Joe Biden - Elmondta, mi vezetett a katasztrofális vitateljesítményhez
 
Előfizetői tartalom

Az okostelefon piacon magyar-kínai együttműködés született

Portfolio
A DBH Group kockázati tőkebefektetése, az E-Care Solutions Kft. együttműködési megállapodást kötött a kínai ZTE Corporation-nel. Az együttműködés keretében az E-Care Solutions Kft. kiemelt szervizszolgáltatásokat nyújt a magyarországi okostelefon piacon is terjeszkedő kínai vállalatnak. A következőkben a DBH Group sajtóközleményét tesszük közzé.

A két kiváló szakmai háttérrel rendelkező cég az együttműködés keretében, a piaci előrejelzésekhez igazodva, stabil és hosszú távú együttműködésre törekszik a hazai piacon. Felmérések szerint, jelenleg megközelítőleg 2 millió okostelefon van forgalomban Magyarországon. Az Android operációs rendszerrel működő készülékek egyre népszerűbbek, egyre több embernek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés